Untitled5

Lite vårkänslor

Skrivet av Daniela Krooks 11.03.2021 | 0 Kommentarer

Nä hörni, gillar vi att det redan är mitten av mars eller? 

Jag gillar det litegrann, eftersom jag har så mycket skoj planerat under april och maj. Samtidigt får jag lite panik eftersom jag vill spara pengar inför allt detta roliga, haha. Jag har inte direkt lagt mig i världens bästa position, om man säger så :'D men jag är ju under 30. Då får man göra ett par finansiella misstag ännu, visst? 

Annars då, så rullar vardagen på i raketfart här borta. Idag var det 20 plusgrader??? och jag for till gymmet utan jacka. Såna små saker. Luften kändes precis som förra årets vår och jag fick lite små-ångest när jag tänkte tillbaka på den våren. Det var så isolerat och annorlunda, allt var nedstängt, och vi kunde inte ens gå på gym. En skottkärra fylld av tacksamhet känner man ju samtidigt -- nu är ju livet lite bättre när man får gå ut och se människor (med mask, men ändå). Längtar tills allt är återställt igen och vi t.o.m. kan gå på jobb & resa som folk! 

504CF549 4034 442E AED0 B20D0B1F8D5A

Samtidigt så är ju våren ändå min absoluta favoritsäsong. Dofterna, ALLT blir grönt och skönt, solen som värmer, tillochmed ösregnet är välkomnat. Veckans väderprognos här I Ohio är mulet och kring 10 grader heh, så vi är kanske inte riktigt där ännu. Men vissa dagar känns det så. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar