Untitled5

Live från JFK

Skrivet av Daniela Krooks 22.12.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Här sitter jag i närheten av min gate vid JFK flygfält, smuttar på ett riktigt smaskigt burkvin för att skaka av mig stressen som överväldigat mig det senaste dygnet. Jag var riktigt, riktigt nervös över huruvida resan skulle funka med tanke på alla virus som lurar bakom knutarna och nya restriktioner hit och dit, MEN så här långt har jag iallafall klarat mig! 

Min flygrutt blir New York - Paris - Helsingfors, och sen har jag en hyrbil som ska ta mig hem till Österbotten. Det är med andra ord en riktigt lång resa, men så länge allting går bra och smärtfritt så är jag beredd för att kämpa lite! hehe. 

Min vackra, fantastiska man kom med mig i taxin till flygplatsen, köade med mig i två timmar för att checka in mitt bagage, och följde mig till säkerhetschecken. Det är modern romantik i sitt esse! Så himla lyckligt lottad. Önskar att han hade kunnat följa med till Finland, men förhoppningsvis så kan han komma i sommar istället. 

66181328589 63E08B52 E904 4ABE AF6C FBA3B9DB9169IMG 9290

Nu ska jag fortsätta dricka min lilla vinförpackning, vandra omkring i shopparna lite, och sen boardar jag flyget till Paris om två timmar förhoppningsvis. Håll tummarna! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar