Untitled5

Löftet till mig själv

Skrivet av Daniela Krooks 12.06.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Hej allihopa!

Hoppas denna MITTEN AV JUNI-veckan har varit god mot er alla. Kan ni fatta att det är mitten av juni? När jag riktigt tänker efter så känns det både som längsta och kortaste året i historien. Men tänk er hur lyckligt ovetandes vi var på nyårsdagen. Vilket år, och bara halva har gått. 

Det är fredag, solen smusslar sig in genom persiennerna, och jag avnjuter min andra kaffekopp. Jag klämde precis in en Victoria's Secret-beställning eftersom jag A. hade ett presentkort, och B. har växt ur de flesta av mina undisar nu. Min bröststorlek har tagit bestämda steg i andra riktningen, så en sån behövs definitivt. Det är lätt att glömma bort när man bor i sport-BH:n. Jag har även investerat i flera par trosor i en mindre storlek. I princip kan man säga att min "size down"-closet inte betyder samma sak som för gemene man. Jag gick mera in för att skaffa mig alla basplagg i en annan storlek, effectively not adjusting quantities även om jag precis utförde en stor garderobsrensning, heh.

Detta tar mig till min andra punkt - det är dags för mig att sluta shoppa/spendera pengar på icke-necessiteter. Låt oss inse faktum; jag har förmodligen vad jag behöver just nu. Så från och med idag, ingen mer online-shopping pour moi. Jag är betydligt mer sparsam om jag shoppar i butik, så den rätten behåller jag. Men jag skriver ner det här nu så att jag kan hold myself accountable, och så att ni kan ifrågasätta eventuella mentions av nya grejer. (; 

Här nedan kommer en bild av en random lunch eftersom jag inte riktigt har nån passande bild till texten. 

IMG 1885

Kommentarer

 • Emilia 13/06/2020 9:09am (3 år sen)

  Hej,

  Jag tänkte börja träna för att jag läst massor om att det hjälper mot depression. Jag är också något överviktig, men det är inte den primära orsaken till varför jag skall börja. Det är ett plus om jag går ner i vikt.

  Har du märkt någon positiv förändring i ditt mående för att du tränar? Nu menar jag inte att du verkar deprimerad, tvärtom, men alla har vi väl sämre perioder...

  Kunde du göra ett inlägg med tips på ett tyngdlyftningsprogram för nybörjare? Hur ofta, Reps etc... Du är så sjukt bra i skick :)

  • Daniela Krooks 14/06/2020 2:55am (3 år sen)

   Hej Emilia,

   Vad din kommentar gjorde mig glad! Tack <3

   Det låter som en superbra idé för ett inlägg! Ska se om det kan bli nästa inlägg :D

   Jag har tagit mig igenom riktigt mörka tider med träning. Inte bara själva träningspasset, utan bara själva atmosfären på gymmet är nåt jag verkligen börjat älska. Man kan gå in och glömma alla sina bekymmer, om det bara är 20 minuter eller 2 timmar. Allt som existerar i huvudet är vilken övning man ska göra, antal reps man gjort, eller att bara andas.

   Nåt som jag verkligen, verkligen kan rekommendera för ett bättre välmående specifikt är HIIT-cardio. T.ex. att du kör crosstrainer eller spinningcykel eller varsomhelst - kör allt vad du orkar I 15-30 sekunder, sen vila 1 minut, sen kör allt vad du orkar igen. Det är effektivt nog att bara behöva göra 10-15-20 minuter, men jag mår alltid så otroligt bra efteråt!

   Hör av dig om du testar på det och berätta vad du tyckte, och håll utkik efter träningsupplägg-inlägget!

 • Emilia 17/06/2020 10:15pm (3 år sen)

  Tusen tack!! Jag är så peppad. Börjar imorgon :-)) följer programmet du har publicerat!

Skriv en kommentar