Untitled5

NPC Pittsburgh Championships

Skrivet av Daniela Krooks 05.05.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 1275IMG 1360IMG 1363IMG 1405

Hej hörni, trevlig onsdag!

Här ovan är en hop bilder från helgens tävling. Det var även första gången jag träffade min coach IRL (sista bilden), vilket var såååå roligt. Träffade även en hög med människor från teamet vilket var jättetrevligt. 

Själva resan till och från Pittsburgh var lätt som en plätt; vi bor knappa 3 timmar därifrån med bil. Jag älskar verkligen Pittsburgh, det är den enda staden jag sett i livet som ger dig en käftsmäll av hur vacker den är eftersom du kommer ut från en tunnel och ser skylines och höga berg och vatten. SÅ fin stad. 

Tävlingen var också hur kul som helst! Det var en jättesnabb dag vilket jag älskade; vanligtvis är tävlingsdagen en 4-22 sorts dag eftersom de separerar finalerna och prejudging, men denna tävling höll båda eventen ihop vilket betydde att jag var färdigtävlad redan kring 15 på lördagen. 

Om ni inte sett min vlogg (vilken finns i inlägget innan detta) så fick jag alltså brons! Jag är riktigt, riktigt nöjd med det eftersom jag höll ganska mycket vätska just under tävlingsdagen av någon frustrerande anledning och det var en ganska tuff klass. Just water retention ledde till att jag såg mycket mjukare ut än vad jag gjorde veckan innan. Lite jobbigt men förhoppningsvis händer inte det under nationella tävlingarna, vilket är nästa helg! Jag är alltså 9 dagar ifrån Nationals, så om en vecka flyger jag ned till South Carolina för att tävla där. Det ska bli jättelärorikt och förhoppningsvis svinkul! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar