Untitled5

Om att försöka tävla just nu

Skrivet av Daniela Krooks 31.03.2020 | 0 Kommentarer

De som följer mig på Instagram har möjligtvis redan sett att jag har siktat mot att tävla i bodybuilding igen på sistone. Närmare bestämt den 1 februari kickstartade jag en diet och ett träningsschema med det i åtanke. Wellness fitness, har jag tänkt. Det har känts så himla bra och min motivation har varit skyhög de senaste två månaderna.

Kan ju meddela att gällande situation känns lite surt, heh. Inget gym och ingen aning om huruvida tävlingen kommer kunna hända eller inte. Det är fortfarande några månader kvar tills tävlingen jag hade tänkt köra äger rum, men ingen vet ju vad som är cancelled eller inte. Men det är ju läget för precis alla atleter i hela världen; man är ju verkligen inte ensam. 

Samtidigt så känns det otroligt aktuellt för mig att ha ett konkret mål och en plan just nu. Om jag inte strävade mot detta... vad skulle jag annars göra? Så jag har ändrat min tränings- och kostplan att matcha situationen, och försöker mitt allra bästa. Vi kör vidare.

IMG 8234

Mitt gym just nu, hehe. Har en liten loadable kettlebell, några 10 LB viktplattor, och ett gummiband. Man skulle kunna ha det värre! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar