Untitled5

Om lite sämre dagar

Skrivet av Daniela Krooks 03.03.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! 

Hoppas ni har det bra. Själv sitter jag här och sörplar i mig en kopp dubbelte (ni vet, två tepåsar nedpressade i en tekopp). Klockan är 6 på morgonen och jag har precis haft lektion samtidigt som jag körde min morgoncardio. Smidigt! 

Hade även min "check in" denna morgon. Detta är när du tar progress pics, mått, vikt, och skickar en liten veckosummering åt din coach i ett trevligt litet paket.

Dagens paket var för mig ganska jobbigt; vikten var högre, midjemåttet högre, och bilderna reflekterade inte veckans hårda arbete. 

Liksom, jag VET ju hur det går till. Vissa veckor är ganska dåliga, vissa veckor kanske rent utav är skit, medan andra veckor är helt fenomenala. Långsiktigt sett, så vet man ju det. Men kortsiktigt, just nu i skrivande stund, känner jag bara "blargh". Det är nog det ordvalet jag vill köra på. 

Så vad gör man då, när check ins inte går som man vill? 

Jo, man inväntar svar från coach och se hur planen kommer justeras, och fortsätter ånga på med planen tillsvidare. Kanske man inte är superdupermotiverad och har studs i stegen, men alla dagar kan ju givetvis inte vara sådana. Jag har haft väldigt, väldigt många suveräna dagar under denna tävlingsprep, så det var väl dags nu (; 

Med detta sagt, så ska jag fixa med en skoluppgift tills klockan slår 07:00. Då tar jag en timmes paus för att ladda upp inför jobbdagen med frukost och lite TV. 

IMG 6696

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar