Untitled5

Om rörlighetsträning och att testa nya gym

Skrivet av Daniela Krooks 28.03.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er, och trevlig söndag! 

Här har det varit en superbra, om än kort, helg. Jag jobbade både fredag och lördag, men vi lyckades ändå klämma in lite roligheter efter jobbet båda dagarna; nämligen ett nytt gym! 

Jag är (kanske som bekant, kanske inte) rätt kräsen när det kommer till gym. Det ska finnas bra maskiner och racks, bra cardio, separat utrymme för stretch, bra ljus, bra speglar, något utrymme för poseringsträning, inga creepy vibes, parkeringsmöjlighet, osvosvosv. I New York vid gymmet jag och Ardi träffades fanns allt vi kunde önskat oss, men här I Ohio har vi verkligen sökt med ljus och lykta efter det perfekta gymmet, utan resultat. Vi har många bra gym, men inte det perfekta, haha. 

Så, vi testade alltså på ett nytt i helgen! Ardi älskar det, och jag är inte heller omöjlig att övertala. Önskar att det fanns bättre speglar (de är "warped", om ni fattar vad jag menar? Man blir liksom bredare och smalare beroende på var man står) och några fler maskiner, men annars är jag hur nöjd som helst. Vad som sålde mig var stretchrummet; perfekt både för yoga och poseringsträning! 

Jag har fokuserat lite mer på rörlighet på sistone, och det börjar så småningom ge resultat. Det är så viktigt att ha en smidig kropp när det kommer till poseringarna; man märker verkligen om du är stel som ett kylskåp när du försöker vrida dig I alla riktningar :D Så det ska jag försöka klämma in efter morgoncardio eller innan poseringspasset. 

IMG 8317IMG 8297

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar