Untitled5

Om valveckan och sömnbrist

Skrivet av Daniela Krooks 05.11.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

...icke relaterade till varandra, faktiskt. 

Jag vet inte hur insatta ni är i det rådande amerikanska presidentvalet, men enligt en omröstning som jag la på min instagram så verkar vi alla vara i samma båt; andäktigt väntande, ständigt refreshande av flödet. 

Jag minns dagen för 4 år sedan när nuvarande president blev vald; ett riktigt bisarrt ögonblick. Allting var så annorlunda då -- jag hade precis flugit in från Sverige, var som en kalv på grönbete i detta land och dessutom bodde jag hos en familj som var överlycklig över att han vann. Här sitter jag nu och clutchar mina katter och min kattkaffekopp, allt acceptabelt eftersom jag faktiskt är gift (re: termen Crazy cat lady.) 

Kaffet i ovan nämnda kaffekopp ("Meowy Christmas" står det på den, kunde ju inte hålla mig. ETT julpynt är väl okej) hjälper definitivt att domna min rådande sömnbrist, men annars så har min sömnkvalitet varit riktigt nästintill obefintlig, faktiskt. Kvalitetslös, if you will. Det kan ha att göra med undermedveten stress eller faktumet att jag stiger upp 03:45 de flesta vardagsmorgnar, men sånt borde inte gälla eftersom jag faktiskt går till sängs kring 20-20:30. Jag har tillochmed trappat ned på koffein avsevärt mycket med tanke på hur jag brukade slänga i mig två Bang-energidrycker och skölja ner dem med en halv kanna kaffe och pre-workout varje morgon.  Överdriver inte ens. Men kanske mycket koffein är nyckeln till bra sömn för mig (; 

Dock så kan jag ju glatt meddela att jag kommer ha två semesterdagar nästa vecka för att fira min födelsedag. Jag fyller 28 på tisdag -- 28! Ålderskrisen närmar sig med stormsteg men jag tycker faktiskt samtidigt att jag är i ett ganska bra livsläge för att fylla 28. Men det kan vi ju gå in på lite senare. 

IMG 3771 jpg

(okej, jag har faktiskt en julpyjamas också. Två julpynt.)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar