Untitled5

Om vår diamantfyllda bakgård

Skrivet av Daniela Krooks 01.04.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Glad april månad, vänner! Låt oss hoppas att denna månad bjuder på ljusglimtar, förbättringar, och lättnad. Här sitter jag med en rykande färsk mugg kaffe, efter cirka 9 timmar sömn. Vardagslyx på hög nivå.

Klockan är 10 på morgonen, och jag ska ställa mig i ordning för att träna snart. Jag har märkt att om jag bara tränar “i förbifarten” dvs. fortfarande i pyjamas, sovtofsen på snedd, med TV:n i bakgrunden, så får jag inte till något bra pass. Men om jag byter om till fina träningskläder, kammar frillan, knäpper på bluetooth-högtalaren - då jävlar. 

IMG 7685

IMG 8279

I lördags hade jag ett sånt otroligt bra benpass, och jag använde mig endast av våran “bakgård”. Lite oklart om det egentligen är en bakgård eftersom där finns retail locations och kontor, men det känns litegrann som en bakgårdsvibe. Det finns en liten “track” som går runt hela byggnaden, och jag skulle anta att den är cirka 500 meter eller så. Jag tränade längs de utmålade strecken, och använde mig av de gula “boxarna” (? oklart). Här är passet ifall nån vill testa: 

4 x 50 utfallssteg 
superset 
4 x 15 wide squat jumps 
Kör dessa 1 set utfall och genast vidare till 1 set hopp, sen kör nästa runda osv.


4 x 15 step-up på box per ben (samma ben 15, sen byt ben)
superset
4 x 15 pulserande lunges (samma ben sen byt, stanna lågt hela tiden)


4 x 15 pop-squat 
superset 
4 x 15 pulserande sumo squat holds 


Sen gick jag upp till lägenheten och avslutade med lite kickbacks med ankelvikter och abs. Högreps är jag verkligen inte van vid så jag hade träningsvärk i typ 4 dagar, heh. Men hur fantastiska möjligheter har vi inte, bara på bakgården? Verkligen trevligt läge. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar