Untitled5

Stressveckan

Skrivet av Daniela Krooks 05.09.2020

Kategorier:

God morgon fina människor! 

Veckan som har passerat var typ den stressigaste veckan år 2020.

För det första började ju skolan, för det andra blev jag inkallad till kontoret under hela veckans gång istället för WFH (Work From Home) eftersom jag skulle träna upp nyanställda, och för det tredje blev lite extra träningstid inlagd efter tisdagens check-ins med coach.

Jag älskade att åka in till kontoret igen och se allihopa - som jag saknar det stället! Men det tar automatiskt 2 extra timmar tid ur en dag att göra sig klar för jobbet, preppa matlådor, åka dit, osv. Inte direkt idealt eftersom jag spenderade varje ledig minut på att studera eller träna. Tidsprioritering var A och O för att få alla mina 3 stolpar att hållas upprätta - det, och att bortprioritera saker såsom sömn (dumt, men nödvändigt denna vecka). Skolböcker lästes under lunchrasten, 4am zoom-möten, mat på stående fot... sånt. Haha. 

Men nu är veckan avrundad och det är helgdags! Hoppas ni alla har haft en trevlig start på lördagen. Själv tog jag sovmorgon till 730, och sitter nu och gurglar i mig en kaffekopp. Idag är en stor dag som jag väntat på i ungefär 6 månader sen jag bokade tiden - min hårfixardag! Stay tuned! 

IMG 1858IMG 1838


Skolan börjar imorgon!

Skrivet av Daniela Krooks 30.08.2020

Kategorier:

Hej alla fina människor!

Fyra dagar ledigt på raken - när hände det senast? Helt otroligt lugnande för själen och jag har haft helt fantastiskt fina dagar. 

Nu sitter jag här vid mitt gamla skrivbord som vi har placerat i sovrummet. Det är litet och trångt men ger mig ett tyst litet hörn där jag kan skapa, prata, fixa naglarna, eller vadsomhelst. Så precis det har jag gjort idag! 

IMG 1780 2

Min lilla pyttesemester lider mot sitt slut och imorgon återvänder jag till jobbet, så idag kommer jag fokusera på att ladda upp inför skolstarten imorgon. Jag har fixat Photoshop, kollat in läroplattformer, noterat deadlines, och första Zoom-konferensen. 10 på morgonen i Sverige vilket betyder fyra på morgonen lokal tid, förresten. Men det blir ju jättebra (; 

Jag är superpeppad på att komma igång! Jag älskar att skapa - bild, video, text, you name it - så detta programmet kommer passa mig helt utmärkt hoppas jag. Digital Design är det som jag kommer att studera, via Högskolan Kristianstad!

Nu ska jag passa på att skriva lite, och senare kanske ladda upp lite bilder från våran halvspontana roadtrip till Chicago i fredags. Stay tuned!