Untitled5

Skolan börjar imorgon!

Skrivet av Daniela Krooks 30.08.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej alla fina människor!

Fyra dagar ledigt på raken - när hände det senast? Helt otroligt lugnande för själen och jag har haft helt fantastiskt fina dagar. 

Nu sitter jag här vid mitt gamla skrivbord som vi har placerat i sovrummet. Det är litet och trångt men ger mig ett tyst litet hörn där jag kan skapa, prata, fixa naglarna, eller vadsomhelst. Så precis det har jag gjort idag! 

IMG 1780 2

Min lilla pyttesemester lider mot sitt slut och imorgon återvänder jag till jobbet, så idag kommer jag fokusera på att ladda upp inför skolstarten imorgon. Jag har fixat Photoshop, kollat in läroplattformer, noterat deadlines, och första Zoom-konferensen. 10 på morgonen i Sverige vilket betyder fyra på morgonen lokal tid, förresten. Men det blir ju jättebra (; 

Jag är superpeppad på att komma igång! Jag älskar att skapa - bild, video, text, you name it - så detta programmet kommer passa mig helt utmärkt hoppas jag. Digital Design är det som jag kommer att studera, via Högskolan Kristianstad!

Nu ska jag passa på att skriva lite, och senare kanske ladda upp lite bilder från våran halvspontana roadtrip till Chicago i fredags. Stay tuned!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar