Untitled5

Välkommen måndag

Skrivet av Daniela Krooks 20.07.2020 | 3 Kommentarer

Kategorier:

God morgon alla fina människor, och trevlig måndag! 

Jag inledde denna vecka med att göra mig själv stolt - HIT-cardio direkt efter att jag rullat ur sängen! Normalt sett föredrar jag att vakna till litegrann innan jag kör mina intervaller eftersom, let's face it, man behöver nästan vara vaken om man ska prestera således. Men jag bryggde mitt kaffe, öste ner det i en takeaway-mugg, och gnatade ner till löpbanden som vårt lägenhetsgym har. Körde 1 min/1 min-intervaller så att jag skulle kunna ta lite kaffeslurkar mellan varven. Vips hade jag avklarat min morgoncardio och det kändes så bra idag! 

DSC 0386

Nu sitter jag och arbetar på kaffekopp numero dos, medan jag bloggar, kollar min mejl, och skriver i mina anteckningsböcker. Ska varva ner ett tag till innan jag kliver i klackskorna för att köra poseringsträning! Det är så viktigt med presentationen på scenen och jag får absolut inte slarva med poseringsträningen nu de sista veckorna. Jag kan skriva ett mer ingående inlägg om poseringsträning senare i veckan om det intresserar. Sen efter det ska jag träna ben och abs på gymmet innan jobbet! Hoppas ni alla får en suverän start på veckan. <3 

Kommentarer

 • Emilia 21/07/2020 10:42am (3 år sen)

  Fin du är!

 • Emilia 21/07/2020 9:08pm (3 år sen)

  Jag tränar och tränar men ser inga resultat. :( Känns som jag aldrig kommer göra det. Skulle vilja utveckla kroppen som dig!

  • Daniela Krooks 23/07/2020 1:12pm (3 år sen)

   Hur ser andra aspekter ut I ditt div? Kost, sömn, stress? Dom är också superviktiga! En regel som jag alltid försökte tänka på när jag först började var att "det tar 1 månad innan du ser resultat. 1 till innan andra ser resultat" jag ville ju såklart att allt skulle synas direkt men det funkade ju tyvärr inte riktigt så. Om du hittar en träningsform du tycker om så kommer du knappt märka att du väntar på förändringarna!

 • Emilia 26/07/2020 4:09pm (3 år sen)

  Tack för ditt svar...

  Jag älskar tyngdlyftning. :) Men en sak, jag äter nog för lite. 2 ggr per dag...

Skriv en kommentar