Untitled5

Vårt bröllopsdagsfirande

Skrivet av Daniela Krooks 28.04.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vi firade två år som gifta igår! Hipp hurra! (Om man nu kan utropa den firningsmetoden för anniversaries.)

Vi hade planerat hur länge som helst att roadtrippa till New York denna helgen. Vi hade fått våra semesterdagar godkända, hyrt bil, osv. Men den globala pandemin satte ju minsann stopp på den saken.

NYC finns ju förhoppningsvis kvar efter detta är över också, men det hade ju varit så mysigt att återse alla ställen var vi hade våra första dejter! Öl och intima diskussioner på Arthur Ave, museer på Manhattan, kaffe i Target's patio furniture sektion (haha), shopping i White Plains, tunnelbana till Brooklyn, Metro North till gymmet, middag och bio i Westchester. SåÅå mysigt.

Känns definitivt lite surt att vi inte kunde åka, men vi hade faktiskt en jättemysig årsdag. Verkligen, definitivt, absolut mera low key än plan A, hahah. Vi gick på morgonpromenad i världens underbaraste väder, och sen jobbade vi.

Men vi gjorde det tillsammans, och det är ju det som är huvudsaken. Jag kan skatta mig lycklig att vi är friska, hälsosamma, har tak över huvudet, och har varandra. Jag är, handen på hjärtat, väldigt tacksam över det. 

IMG 9633IMG 9640

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar