Untitled5

Virtuellt eller in-office jobb?

Skrivet av Daniela Krooks 18.02.2022 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Alltså, underligt hörni. Det första året av pandemin och det tillhörande "work from home"-kravet var jag SÅ emot att behöva jobba hemifrån, och var så taggad på att äntligen få återvända till jobbet.

Nu är jag nästan tvärtom; även om jag fortfarande ser det ljusa i att behöva jobba på kontoret eller motsvarande - mest på grund av den sociala aspekten av jobb - så är jag nu väldigt för att jobba hemifrån. 

Det öppnar så himla många dörrar när det kommer till var man kan bosätta sig, eller att resa hem och hälsa på utan att behöva ta ut semesterdagar, eller att kunna snabbt ta hand om sin familj, barn, husdjur osv ifall de behöver något. 

Eller som idag, när jag kunde rulla ur sängen, börja jobba, och ta en paus för att springa över gatan för att kasta in tvätten vid våran lokala laundromat. 

Igår var jag faktiskt in till kontoret och jobbade (i nuläget är det mestadels "åk dit om du vill"-basis, så de flesta veckor åker jag inte). Jag ångrade det direkt haha, för mina fötter gick typ sönder och jag blödde i skorna hela dagen. Bara en sån liten grej blir ju direkt mycket svårare när man inte är hemmavid. Detta sagt, så var det ju ändå väldigt roligt att klä upp sig för engångsskull. 

Screen Shot 2022 02 18 at 12.36.48 PM

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar