Lagombackan sevendays header 2

90% blommor 10% barn

Skrivet av Sandra Neuman 04.08.2020 | 0 Kommentarer

Hej från Källbacken! 

Jag gillar att bo på Källbacken (autocorrect brukar föreslå kälkbacken, och visst funkar vägarna här som det också om man så vill) och använda det istället för Nykarleby när jag vill vara mer "hejm". Jag har till och med haft en blogg som hette "åppå källbackan" och handlade mycket om inredning och sånt när vi precis hade flyttat hit.

Nå här på Källbacken går tiden i hyperfart. Det är iallafall som det känns just nu när juli är bakom oss och sommarlovet är över om bara två veckor. Som jag längtar! Jag är den som oftast bara är i nuet, men det blir för mycket med nuet ibland. Som när barnen leker med grannbarnen och vi ibland har 7 barn här på gården eller egna barn ut och yrar. Det är inte heller helt praktiskt med sommarlovsbarn när pappan i huset återgått till kontorsarbete istället för att jobba hemifrån och jag i min tur inte klarar av att jobba här hemma när barnen kräver en förälders servicetjänster.

 

Floristgaraget kallbacken vattentornet

90% av mina telefonbilder består numera av blommor och binderier. Det är inte bara mina egna hantverk utan också screenshots på fina färgkombinationer, härliga brudbuketter, coola snittblommor, olika binderitekniker och perenner jag måste införskaffa till min odling. Jag känner mig nästan som en oansvarig förälder som inte har några bilder på barnen och ibland måste jag tvångsfota dem bara för att späda ut mängden blommor som florerar på min kamerarulle.

Nu ska jag bara erkänna en sak för dig som läst ända hit. Det här blogginlägget är ett sånt vars syfte bara är att få igång kreativiteten att skriva igen. Du lär märka om det funkar, annars får jag göra om proceduren.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar