Lagombackan sevendays header 2

ÄR jag gammal?

Skrivet av Sandra Neuman 14.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Här där jag sitter denna söndagkväll med ett glas av mitt favoritvin och stör mig på att nätet/cmore/whatever gör att farmen inte visas som det ska (it-ingenjören nattar ett barn på vinden och är inte tillgänglig för tillfället) så känner jag ett starkt skrivbehov uppstå. Så kan det vara när en som gillar att skriva inte har något nytt att komma med, men ändå vill låta fingrarna dansa sin tiofingrarsvals över tangentbordet. Lösningen blir ett par snapshots från helgen.

so1Mitt spontana jag tog tag i vår fula köksvägg idag. Vi har haft ett eluttag mitt på väggen och vi har inte riktigt kunna bestämma oss för om vi ska behålla det, flytta ner det eller skippa det. Nå, eftersom vi ändå har elluttag på andra sidan av fönstret så valde vi att skippa dem helt. Nu är det igenproppat överspacklat och snart redo att provmålas. Jag vet inte om vi ska ha målad vägg eller om vi ska fortsätta leta tapet. Men när jag nu har en burk med snygg grönfärg ska jag iallfall testa om det är gröna väggar vi ska ha eller om vi ska fundera över valet igen.

 

so2Varsågod, vardagen i Neumans hus! Vår diskbänk är aldrig tom, men för tillfället svämmar den över riktigt ordentligt. Diskmaskinen är vägrar diska och högen med tallrikar, kastruller och skålar växer för varje dag. Men vi har iallafall egenodlade granskott på lillajulgranen!

 

so4Barnen har spelat en hel del (Apptips: Toca band!) och jag har varit uppgiven och känt mig gammal som inte får någon ordning på hur man använder snapchat.

 

so5Igår jobbade jag, och fick göra en snygg, vintrig bukett till en stamkund. En sån här frostig bukett kunde jag själv också ha på bordet. Nejlikor är allt bra fina, speciellt när man blandar den stora snittnejlikan med de små elegansnejlikorna på det här viset.

so7På tal om jobbet så ska vi renovera och därför har vi en stor renoveringsrea på gång. De här lyktorna från Bruka design har jag trånat efter ungefär ända sedan de anlände till oss. Jag försökte stå emot men insåg att det här antagligen är sista chansen, och att någon annan tar dem om inte jag gör det. Nu står de och ger en härlig värme i vardagsrummet.

 

so6Slutligen. Vår kisse Skrållan väljer alla gånger gurkskivor framför gräddost. Vad är det för slags katt riktigt? Hon till och med stjäl gurkskivor från min smörgås.

 

He om he.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar