Lagombackan sevendays header 2

Arbetarnas dag

Skrivet av lagombackansandra 01.05.2012 | 0 Kommentarer

Kategorier:Vet ni vad sahara och mina händer har gemensamt? De är torra. Dåligt skämt, jag vet, men det är bra att variera inledningen på sina blogginlägg.

Första maj är ju som bekant arbetarnas dag, och vad passar då bättre än att verkligen ta vara på den och göra nytta -både för andra och för oss själva. Svärmor fick ny jord i rosenrabatten, och den nya rosenbågen satt på plats, medan vi åt oss själva högg ner ungbjörkar och kvistade dem för att ta hem och bygga ett staket av.

När vi var färdiga i Årvas tyckte svärmor att vi skulle fara hem och vila oss, ta en tupplur eller något... Daniel och jag skrattade i kör och körde hem för att fortsätta jobba med trädgårdsbusiness. Nåja, om man kan räkna årets första lösglass som en vilostund, men annars tog vi nog tag i egna spadar direkt när vi kom hem. Just nu jobbar vi stenhårt med att gräva bort alla rötter och stenar ur jorden där vi planerar ha potatis/trädgårdslandet... det är verkligen ett jättetungt jobb, men det ska göras om man ska kunna njuta av nypotatis senare i sommar.

Nu väntar åtminstone tre jobbdagar med binderi, nykarlebyfredag och viol- och penseéförsäljning.


Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar