Lagombackan sevendays header 2

Bollisjulen 15

Skrivet av lagombackansandra 24.12.2015 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Så är jag ju inte alls trött fast jag rimligtvis borde vara det. Klockan är nästan 03, och vi har haft håll-i-gång hela dagen. 

 

 

Det blev en lång och intensiv jobbdag igen, och det börjar verkligen kännas i kroppen att varit ett par sådana dagar också. Nu är det ändå bara julafton kvar innan det blir julledigt några dagar. Ikväll, direkt efter jobbet, samlades hela familjen vid mammas för att äta julmiddag och ha julklappsutdelning. Och det var verkligen en julmiddag som hette duga! Som vanligt åt jag mig mätt på gravad och rökt lax, och orkade faktiskt inte ens till skinkan och mustapekkasåsen. Nu inser jag också att vi har glömt att ordna med sås tills imorgon! 

 

    

 

Barnen fick ett par genomtänkta klappar av morbröder, mommo och mormorföräldrar. Tillsammans fick vi kastehelmiglas (de är så sjuukt fina!!!) och -tallrikar och en rökugn... Men det bästa kommer i efterhand; en blå pippitröja i ull (mommostickad förstås)! Jag har en i bomull sedan förr, men det är lite väl kall på vintern. Efter att barnen somnat, vi hade ätit lite nattmat och spelat en omgång vagabond kom vi oss hem genom den mörka, tomma och dimmiga småstaden. Nu är skinkan i ugnen och det är dags att försök hitta sömnen. PS. Pralinerna är hemgjorda och jättegoda!!!

Kommentarer

  • Kitty 24/12/2015 6:32am (5 år sen)

    God jul på er Sandra!
    Här är det ännu jobbdag idag också som gäller! Börjar känna mig mer som att en lugn jul hemma vore det skönaste efter dessa intensiva dagar i blombutiken...
    /Kitty

Skriv en kommentar