Lagombackan sevendays header 2

Dagens flowerpower

Skrivet av Sandra Neuman 31.08.2016 | 0 Kommentarer

Lunchhälsningar från en florist på jobb. Det blev ingen särskilt tilltalande lunch idag, bara en ruispala med mycket pålägg och sallat. Jag äter nästan aldrig bröd utan mycket smör och pålägg på, för då blir jag ändå hungrig igen efter en stund och måste äta igen. Och det känns onödigt att behöva ta insulin (diabetiker här hej!) för att bli hungrig så snabbt.

 

IMG 0402Kalanchoe/Höstglöd i snittformat. Hållbar, fräsig och skulle passa utmärkt på vårt köksbord...

 

Marie ville se mera buketter och snittblommor, så jag ska försöka börja lägga in lite mer sånt nu. Buketter och snittblommor ligger mig också väldigt varmt om hjärtat, så det är väl klart jag ska ge lite blomsterglädje till världen. Jag har ett helt lager med bukettbilder från sommaren så material finns i överflöd. Vad ska vi kalla hela serien? Dagens flowerpower?

 

Nu är snart mitt kaffe uppdrucket, energin tillbaka på sin plats och lunchpausen över. Det ska bli två begravningsbuketter innan jag börjar ställa i ordning inför helgens stora CRAZY DAYS! Vi behöver få utrymme i hyllorna inför höstens nyheter som snart börjar trilla in nästan lika snabbt som löven faller från träden. Följ Amalias instagram för att få mer info om helgens fenomenala erbjudanden (Psst! med start redan imorgon). Nej, jag är inte sponsrad för att säga så, men erbjudandet är så otroligt bra att jag själv också satt undan en hög inredningsdetaljer till vårt hem.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar