Det var en midsommar...

måndag 26 juni 2017 - 00:29 | 3 Kommentarer

...så fin som den bara kan bli! Trots att vi inte simmade, inte lekte tio pinnar på ett brä eller gick till betchisbråoin. Istället åt vi den godaste knytkalasmaten i äkta picnic-stil på gräsmattan i solskenet och hängde vid lägerelden på stranden.


midsommar 1midsommar 2midsommar 4


Min kusin hade beställt en huvudkrans så då när jag ändå var igång band jag också åt mig själv, båda barnen och som överraskning fick min mommo en av oss också. Mommo tycker om blommor lika mycket som jag gör, och speciellt blå blommor så det var självklart att kransen bands med blåklint i. Oturligt nog vägrade båda barnen huvudkransar fastän de varit så på hugget tidigare.

Den här sjön (fast det egentligen är ett träsk) är den vackraste som finns. Den är ett par kilometer lång men inte särskilt bred eller djup och gör sig utmärkt i solnedgången och i lite dimmiga förhållanden. Och visste ni att det är en allmän simstrand?

midsommar 3

Efter att ha firat midsommar hemma två år i rad så är jag glad att vädret visade sig från den bättre sidan och att hela aftonen blev så fin som den blev.

Taggar:

Kategorier:

°Villaliv

3

Kommentarer

 • Karolina Åsmus

  26.06.2017 10:23 (5 månader sen)

  Wow, de där sjöbilderna är helt magiska :D

  • Sandra Neuman

   26.06.2017 12:17 (5 månader sen)

   Tack! Den där sjön ÄR magisk! :D


 • Petra

  26.06.2017 15:06 (5 månader sen)

  Kalapi <3 Som född och uppvuxen i Rötji så är det min barndomsstrand! Trevlig villasommar!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.