Lagombackan sevendays header 2

Det var en midsommar...

Skrivet av Sandra Neuman 26.06.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

...så fin som den bara kan bli! Trots att vi inte simmade, inte lekte tio pinnar på ett brä eller gick till betchisbråoin. Istället åt vi den godaste knytkalasmaten i äkta picnic-stil på gräsmattan i solskenet och hängde vid lägerelden på stranden.


midsommar 1midsommar 2midsommar 4


Min kusin hade beställt en huvudkrans så då när jag ändå var igång band jag också åt mig själv, båda barnen och som överraskning fick min mommo en av oss också. Mommo tycker om blommor lika mycket som jag gör, och speciellt blå blommor så det var självklart att kransen bands med blåklint i. Oturligt nog vägrade båda barnen huvudkransar fastän de varit så på hugget tidigare.

Den här sjön (fast det egentligen är ett träsk) är den vackraste som finns. Den är ett par kilometer lång men inte särskilt bred eller djup och gör sig utmärkt i solnedgången och i lite dimmiga förhållanden. Och visste ni att det är en allmän simstrand?

midsommar 3

Efter att ha firat midsommar hemma två år i rad så är jag glad att vädret visade sig från den bättre sidan och att hela aftonen blev så fin som den blev.

Kommentarer

  • Karolina Åsmus 26/06/2017 10:23am (3 år sen)

    Wow, de där sjöbilderna är helt magiska :D

  • Petra 26/06/2017 3:06pm (3 år sen)

    Kalapi <3
    Som född och uppvuxen i Rötji så är det min barndomsstrand!

    Trevlig villasommar!

Skriv en kommentar