DIY Nyckelband

torsdag 9 mars 2017 - 10:10 | 2 Kommentarer

I helgen satt jag och pinterestade i brist på annat, och efter en stund kände jag hur kreativiteten överväldigade mig. Jag MÅSTE göra något kreativt och letade febrilt genom mina lådor efter något att ta i händerna. Något enkelt men som ändå stillade mitt behov, och gärna något att sätta på väggen.

Det jag först hittade var en bunt gamla nycklar som jag sparat på länge och tänkt göra någon slags dekoration av. Så då blev det en dekoration att ha i vår hall. Tarratass gillade att hoppa efter nycklarna, och jag tycker om att det finns något på den tråkiga väggen (som bara är grundmålad men som ska tapetseras med en färgexplosion till tapet).

 

JPEG image 1CD1B539D8E6 1

JPEG image 1CD1B539D8E6 2

Råkar man ha gamla nycklar är det här ett enkelt sätt att utnyttja dem.

Taggar:

Kategorier:

°Inspiration

2

Kommentarer

 • Nina Överholm

  09.03.2017 21:43 (9 månader sen)

  Snyggt! Och stjärnan då *hjärtaögon* Jag har så många gånger stått och hållit i en tumstock i nån affär just för att kunna göra en stjärna, men ännu har den alltid lämnat i affären.

  • Sandra Neuman

   10.03.2017 19:50 (9 månader sen)

   För mej är det faktiskt för att det är så praktiskt, som tumstocken får vara en stjärna. Då vet jag var den är utan att behöva springa runt i hela huset när jag behöver mäta något ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.