Lagombackan sevendays header 2

En klassträff att minnas. Hur gick tiden så snabbt?

Skrivet av Sandra Neuman 05.08.2018 | 0 Kommentarer

Cheers på er så här den sista timmen av veckan. Jag har haft en så jätterolig helg med klassträff från högstadiet (inkluderade god mat, trevligt sällskap och roligt program). Det känns konstigt att tänka att det är 15 år sedan vi tog klivet ut ur grundskolan och att det då var på gränsen till att det fanns annat än snake att underhålla sig med på telefonerna.

Kvällstrött som jag är slängde jag in handduken vid midnatt efter att ha konstaterat att FAF's uteservering är fantastiskt fin och välbesökt (bara som ett tips ifall ni har vägarna förbi Nykarleby, jättegod mat har de också).

 

klasstraff

JPEG bild 0748282B1703 2Av cirka 100 elever på vår årskurs kunde hälften komma på återträffen. Vem kan hitta Sandra?

 

Hoppsan en sån innehållsrik helg jag har haft!

 

Idag har jag njutit av trädgården i det något svalare vädret. Jag har saknat att kunna rensa ogräs utan att svettas och inte behöva pausa var tionde minut för att dricka en liter vatten. Men tack vare att jag inte har kunnat göra något alls under hela sommaren har jag laddat upp trädgårdslusten igen och istället för att känna mig trött så är kraften tillbaka. Äntligen sensormmar. Äntligen vettiga temperaturer. Och äntligen regn!

För att illustrera glädjen får ni se de fina solrosorna som blommar två meter över marknivå i köksträdgården. De här härstammar från de solrosor jag hade sått förra året, och de är lite mer betydelsefulla för mig. En fin mänska gick hastigt bort och när budet nådde mig om det satt jag och rensade ogräs mellan solrosorna, så det blev liksom hennes solrosor.

JPEG bild 51B712CEC841 6JPEG bild 51B712CEC841 7

Imorgon börjar vår vardag på riktigt igen. Barnen har varit på sommardagis hittills, men nu imorgon börjar de på sina nya dagisar, och för första gången på helt olika ställen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar