Every day is coffee day

måndag 8 januari 2018 - 15:22 | 2 Kommentarer

Det här året vill jag bryta denna ovana: Att somna på soffan var och varannan kväll är en riktig dum ovana som gör att jag sedan ligger vaken halva natten. Den borde jag definitivt sluta med.


Mina frukostvanor ser ut så här: Hela min morgon (arbetsdagar, för lediga dagar är de helt andra) ser ganska exakt likadana ut. Frukosten däremot kan jag variera beroende på kylskåpets utbud och vilken feelis jag har. För tillfället bakar jag ett muggbröd i mikron och äter det med smör, ost, medwurst och gurka på. Kaffet dricker jag i jobbet eftersom svart kaffe tar en evighet på sig att svalna.


Min träningsrutin är: obefintlig.


En ovana jag har blivit av med: Jag har varit svag för fredagschipsen, men i och med mina nya matvanor (som jag ska berätta om vid tillfälle) så har jag inte heller suget efter det.


Den här rutinen vill jag få in i mitt liv: Jag skulle vilja (orka) stretcha min stackars kropp mer på kvällen. Lära mig lite yoga liksom. Och dejta min man lite oftare.


Min rutin när jag läser bloggar: "ser någon an sevendays nyaste blogginlägg intressanta ut?" *klick*. Alltså jag saknar faktiskt bloggläsarrutiner för tillfället och borde hitta någon slags samlingsapp (nej inte bloglovin).


En ovana jag inte gillar hos andra: Jag avskyr rökning med hela mitt hjärta.


Mina matrutiner är: "Ät när du är hungrig" är det jag helst skulle följa, men tyvärr funkar det inte riktigt med barn i huset. De blir liksom hungriga mycket fortare.


Så kommer jag ur en ovana: Det gäller bara att lyckas programmera om sin hjärna till det man vill att den ska göra.


En rutin alla borde ha: Fredagsblommor! Man ska unna sig blommor och annat fint att titta på och njuta av.


Den här vanan vill jag fortsätta med i år: Mina matvanor, kaffedrickandet och tillräckligt med sömn-vanan. Och så vill jag förstås hålla igång med skrivandet här i bloggen.

Kategorier:

° Veckans lista

2

Kommentarer

 • Nina

  08.01.2018 19:38 (11 månader sen)

  Yoga, dejter och fredagsblommor - låter som en bra plan ;)

  • Sandra Neuman

   09.01.2018 10:01 (11 månader sen)

   Alltså mer än så behöver man väl inte i livet ;)


Skriv kommentar