Feelislåten och pepplistan!

onsdag 9 augusti 2017 - 21:46 | 2 Kommentarer

Nåja, efter en extra tröttsam dag när jag nästan fått släpa mig själv uppför vattentornsbacken för att komma hem, så passar det väl bra att satsa på lite peppigt kvällsskriveri istället. Bara jag får det här publicerat ska jag krypa ner till sängs så att jag orkar pyssla i trädgården imorgon på min lediga dag. Så, men först ska ni få: PEPPIGASTE LISTAN!

 

Tre saker som får mig på extra bra humör:

Trevligt sällskap, gott kaffe och sköna trädgårdsstunder... och för att inte tala om alla de delarna i olika kombinationer, då snackar vi livskvalitét! Och som bubblare: KATTUNGAR!

 

En person som är extra peppig:

Jag har en vän, låt oss kalla henne Emelie, vars axel jag kan luta mig mot i jobbiga uppfostringssituationer, galna jobbdagar och bara när det behövs ett gott skratt. Och vet ni, om det inte hade varit för att vi båda bloggade då för snart 3 år sedan, så hade vi inte haft varandra idag.

 

En perfekt morgon betyder:

Jag ser två olika scenarion här.

1. Jag öppnar ögonen och ett av barnen tittar på mig med ett leende, vi stiger upp (ingen bråkar) och äter frukost tillsammans i soffan framför morgonshowen. Och ingen bråkar ever.

2. En ledig dag, ensam hemma. Jag vaknar utvilad, blodsockret är perfekt och frukosten äts i lugn och ro vid köksbordet. Kaffet är utsökt och förmiddagen bara försvinner.

 

Det här gör jag när jag är på dåligt humör:

Jag tror att jag vill vara ensam och bara vara på dåligt humör. Till en viss del kan det stämma, men oftast räcker det med en timme för mig själv för att humöret ska vändas på rätt köl och jag kan vistas bland folk igen. Greys anatomy är en väldigt bra serie att se på när humöret tryter.

 

Tre saker jag är extra tacksam över idag:

-Att jag har ledig dag imorgon (jee!).
-Det är bara två arbetsdagar innan den sista veckan semester (jee igen!).
-Sevendays sommarfest är nästa vecka (jee, jee!).

 

En pepplåt:

Alltså visst har jag sagt att jag har en hel spotifylista med peppmusik? Happy dance heter den och innehåller bara sådana låtar som det börjar rycka i benen av... men om jag måste välja en...

I CAN'T STOP THE FEELING! är så bra att jag blir lite tonårsförälskad i Justin Timberlake. Och musikvideon! Det är en riktig feelishöjare och jag garanterar att om den här skulle spelas när jag veckohandlar så skulle jag definitivt hänga på kärran som Justin gör.

 

Det här tycker jag om med mig själv:

Kreativiteten och problemlösningsegenskapen. Det är ju förstås lite samma sak, men kreativiteten kan vara så mycket mer än bara problemlösning. Jag imponeras lite av mig själv ibland när det visar sig bli lite extra bra.

 

En person jag vill skicka extra pepp åt:

Ojoj, vem behöver peppas lite extra. ALLA behöver väl peppas för att orka, men det där lilla extra ger jag åt min man. Han är en sån klippa och det tålamod han besitter med barnen är värd all extra pepp i världen!

Kategorier:

° Veckans lista

2

Kommentarer

 • Nina Överholm

  10.08.2017 00:12 (4 månader sen)

  Jaa, den låten skulle jag ha kunnat ha på min lista också! Har faktiskt inte sett videon, måst kolla imorgon då jag inte riskerar väcka nån... Och den där problemlösningsegenskapen är en grymt bra egenskap att ha. Ha en skön ledig dag!

  • Sandra Neuman

   10.08.2017 13:28 (4 månader sen)

   Jag hade inte heller sett videon, men den är SÅ värd en titt! :D Ha en bra ledig dag du också!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.