Lagombackan sevendays header 2

Festligt på Faros

Skrivet av Sandra Neuman 20.08.2016 | 1 Kommentarer

I natt när jag hade släppt av Linda, Sonja och Jens fortsatte min färd hemåt på riksåttan. Jag kände mig bara glad i kroppen efter en finfin kväll tillsammans med 24 andra sevendays:are. Ganska trött, ganska hög av stämningen, och ganska många nya ansikten bakom alla bloggar.

JPEG image B94DB10355D2 5

JPEG image B94DB10355D2 6Ett par av mina närmsta bordsgrannar; Linda, Nathalie, Marie, Sarah och Lisa. På andra sidan sitter Karolina, Anna, Elin, Sonja och Simone. På min andra sida satt Anna-Lena, Linn och Jens.

 

När vi satt runt de två långborden på Faros önskade jag så innerligt att jag hade läst fler sevendaysbloggar. Jag kände inte igen någon och visste än mindre vad de bloggar om. Men så kom det fram att det är lite så det är. Flera av oss erkände att det blir att man klickar in sig på de som senast skrivit något, och de som sevendays har lyft fram. Men den punkten tänkte jag ändra på för min egen del. Nu när jag "känner" flera av de här fina typerna så vill jag också fortsätta lära känna dem ännu bättre via bloggarna.

 

JPEG image B94DB10355D2 1

JPEG image B94DB10355D2 4

JPEG image B94DB10355D2 7

Fascinerad av väder som jag är, så kunde jag inte låta bli att snegla ut lite när det plötsligt drog in ett åskoväder med blixtar, dunder, regn och blåst (och tydligen hagel på brändö). De här bilderna är tagna med 10 minuters mellanrum. Men det lugnade snabbt ner sig och vi kunde äta vår mat utan märkbart gung i kajutan.

Och maten ja! Det var nog något utöver det vanliga. Vi fick en så oerhört god Toast skagen till förrätt. Jag hade kunnat hoppa över varm- och efterrätten om jag bara hade fått fler toast skagen istället. SÅ god var den. Varmrätten var också en tiopoängare medan vitchokladmoussen till efterrätt var ganska mycket för söt för mina smaklökar. Men sällskapet vägde upp alla minustecken så det slutliga betyget blev många stjärnor av många möjliga!

 

JPEG image 5CC3703250C4 1

Här har vi kvällens alla stjärnor! TACK ska ni ha för en fantastiskt rolig kväll hela gänget!! Den ena trevligare än den andra. Och förstås ett TACK riktat till sevendays för maten, och ett TACK till Faros för att de lagade så god mat.

Kommentarer

  • Sonja 20/08/2016 6:01pm (5 år sen)

    Tusen tack för skjutsen, men framför allt för det roliga sällskapet! :) He va kul å rååkas!

Skriv en kommentar