Lagombackan sevendays header 2

Filmklipp: Växthusstatus

Skrivet av Sandra Neuman 04.06.2019 | 2 Kommentarer

passiflora i vaxthus2

Efter studentveckan är det som att luften går ur mig. Puff. Därför har jag de senaste åren prickat in så att jag kan ta semester exakt i samma stund som examensrosorna sätts i vas hemma hos de utexaminerade. Det brukar behövas, och i år mer än någonsin. Allt har suttit i ett sedan april och den viktiga återhämtningen har blivit lidande.

Semester, som sagt. Ett par dagar har jag hunnit vila och det syns redan på blodsockret att stressen släppt. Hela maj har jag gått med högt blodsocker som en följd av stress, adrenalin och en massiv trötthet. Det är inte högt bara för att jag glömmer att ta insulin (det gör jag också väldigt ofta), men stress och adrenalin har en slags seg effekt som gör det omöjligt att korrigera. Tröttheten blir i sin tur värre när blodsockret är högt och så är den onda cirkeln sluten.

Det om det. Du ska som motvikt få en filmsnutt från mitt växthus. Att plantera ut min passionsblomma tror jag att var ett superbra drag. Nu får jag njuta av vackra blommor och ljuvlig doft när jag sitter på min stol och mediterar under regnigare sommardagar.

Kommentarer

 • Alexandra Grahn 04/06/2019 11:00pm (14 månader sen)

  Njuuut :)

 • Petra 06/06/2019 10:13pm (14 månader sen)

  Gillar videon! :) Ha en fin semester! :)

  • Sandra Neuman 10/06/2019 9:32pm (14 månader sen)

   Tack! Va roligt att du tycker det :)

Skriv en kommentar