Lagombackan sevendays header 2

För ergonomin från salongen

Skrivet av Sandra Neuman 26.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vid det här laget så vet ni säkert allihopa att jag är en riktig trädgårdsnörd. Det är så det blir den här årstiden. Men för att bevisa att jag faktiskt också gör annat än petar i jord, så ska ni idag få se ett inköp, nästan en investering skulle jag vilja påstå.

 

Hepp! En vrålsnygg sadelstol att ha vid skrivbordet! Ända sedan vi fick skrivbordet av min mommo och moffa har jag funderat över hurudan skrivbordsstol som passar till. Man lägger bara inte en billig jysk-stol vid ett så här gammalt fint skrivbord. Alternativen har varit gammal och matchande stol, eller en så modern att det nästan skär sig. I vårt hem räknas den här sadelpallen faktiskt till modern.

Stolen second hand-fyndade vi nu när Studio parfait ska stänga och säljer sina inventarier. De ordnar förresten en loppis för att få bort ännu mer grejer. HÄR kan ni läsa om det evenemanget.

 

Ps. Det här är ett riktigt praktexempel på hur man gör när man lämnar all oreda utanför bilden. Resten av skrivbordet fylls nämligen av rentvätt, räkningar och annat stuff.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar