Lagombackan sevendays header 2

Galan från soffan

Skrivet av Sandra Neuman 19.11.2016 | 1 Kommentarer

Det är galakväll, glammigt och uppklätt -i stadshuset i vasa. 

På Källbackan är det mindre glammigt, inte så uppklätt och väldigt skitiga glasögon. Chipspåsen är tom liksom påsen med kokosflarn. Men livestreamen är igång och funkar finfint. Det känns verkligt lyxigt att kunna sitta i sin soffa och se alla prisutdelningar, minglet och spana in kändisar från bloggvärlden. Man borde ha haft en bingobricka och kryssa av vartefter.

 

JPEG image 3E332989BAFA 1

Förr idag förberedde jag inför morgondagens julmarknad i herrgården vid juthbacka. I dag gick den första julmarknaden av stapeln i Sursik i Bennäs, men den fick mina kollegor ta hand om så tar jag söndagspasset. Vad sägs om små söta krukor med hyacinter i? Personligen vore det ingen jul om det inte finns MINST en hyacint någonstans i huset, men gärna många fler. Det lätta beroendet skyller jag helt på min mamma. Tack.

Nåjanå. Nu har flera sevendaysbloggare tagit hem priser i sina respektive kategorier. Hurraaaa! Livestreamen börjar lida mot sitt slut och jag ska ska börja tanka energi inför morgondagen. Vet ni hur lång yttertrappan till herrgården är? Superlång! Och där ska jag bära upp låda efter låda med prylar.

 

Tack och godnatt.

Kommentarer

  • Johanna 20/11/2016 5:30am (3 år sen)

    Ååh jag älskar hyacinter, men har inte ännu köpt någon iår. Jag tyckte också de va kul å få följa med galan hemma från soffan:)

Skriv en kommentar