Lagombackan sevendays header 2

Genast = 20 min, naturlish.

Skrivet av Sandra Neuman 29.01.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag tilldelades en sjukskrivning för min onda axel (mitt knä gör mig inte särskilt oförmögen att arbeta, det är sällan jag snittar blommor med knäna) av hvc-läkaren idag. 7 dagar utan snittblommor, kunder och kassaapparat. Bara vara hemma-ish och göra ingenting. Jag har ingen aning om hur ja ska överleva, men min mamma har lovat att bjuda på emk (EfterMiddagsKaffe) när det krisar, och så har jag nöjet att hämta hem mina barn tidigare från dagis på dagarna.

JPEG bild 1261BFEBB1E0 1Vår vackra granne, vattentornet, sken så vackert på morgonpromenaden till HVC.

 

Det finns inget nöje i att behöva hämta hem dem varje dag hela veckan. Jag vet inte hur det är med era barn, men när mina ska klä på sig ytterkläderna är det akrobatik och tusen andra "ursäkter" det enda jag får. Idag lovade jag att om de klär på sig genast kan vi ha speldag idag istället för imorgon.

"Genast" blev typ 20 minuter långt och någon speldag blev det inte. Istället fick jag om och om igen förklara för en ilsken och besviken femåring VARFÖR. Oh gosh vilken tur att jag hade samlat på mig tålamod tidigare på dagen (när jag bara suttit och slötittat på serier). Jag har aldrig känt mig så pedagogisk förut. Vi gör ett nytt försök imorgon och hoppas att det blir en lite mer smidig påklädning vid dagis.

Kommentarer

  • Sofia 30/01/2018 8:18pm (20 månader sen)

    Skönt att andras barn också strejkar med påklädning! Det är en evig diskussion här hemma, dock på morgonen då vi ska iväg till dagis! = gråa hår på mamma

    • Sandra Neuman 30/01/2018 9:08pm (20 månader sen)

      Ja sist och slutligen är man ju inte ensam om strejkande barn ;D

Skriv en kommentar