Lagombackan sevendays header 2

Happy 30 y!

Skrivet av Sandra Neuman 17.07.2017 | 2 Kommentarer

170787! Den dagen föddes undertecknad till världen och visste ingenting om vad som komma skulle. Idag, på min 30:onde födelsedag, är jag ganska nöjd med vad livet gett mig hittills. De 10 senaste åren har varit ganska tunga år så jag tänkte att nu när jag lämnar sweet 20-åren bakom mig så ska jag ägna lite mer tid åt mig själv. Jag tänker inte vara utbränd, inte gifta mig, inte köpa hus, inte studera eller föda fram några barn. Jag ska pyssla i trädgården, leka med barnen, dricka kaffe med min man och andra trevliga typer och tapetsera ett par väggar... men så kan det ju hända att livet har andra planer, men det här är mina goals de kommande 10 åren iaf.

Ett annat mål, med bra mycket kortare tidsperiod, var den där fantastiska ängen jag drömde om inför min födelsedag. Den blev inte riktigt det där havet med blommor som jag hade tänkt mig, men nu blommar iallafall ett par blåklint och några vallmon tillsammans med två ynka ringblommor. Jag vet inte riktigt vad som hände, men vi gör ett nytt försök med en blomsteräng nästa år igen.

 

JPEG image 6EDF1A4A9DFA 28ang 1ang 2

 

Lite dåligt planerat var det ju att min trettioårsdag råkade infalla en måndag, det blir liksom inte riktigt lika festligt att behöva fira antingen i förväg eller i efterhand. Nu gör jag både ock i år. Till helgen blir det kompisfest i trädgården (bara vädret är det som jag beställt!) och igår firade jag med den närmaste släkten. Det blev ett härligt trädgårdskalas i solsken, värme och hård blåst så papperstallrikarna flög runt tillsammans med chipsen. Vi hade släpat ut vårt turkosa köksbord som blev pricken över i:et på festligheterna tillsammans med den traditionella jordgubbstårtan med lemon curd, fläderblomsrulltårta, cookies och mandeldrömmar. Och när man har födelsedagskalas på sommaren kan man dessutom duka upp en buffé med melon och vindruvor utan att bli ruinerad.

 

sandra 30

Ps. Min man skvallrade redan igår att jag ska få en ny säng som gåva. Antagligen är han rädd att min rygg ska bli ännu kräsnare nu när jag blir äldre.

Kommentarer

 • Trädgårds-Nina 17/07/2017 10:13am (3 år sen)

  Grattis Sandra, och vi ses på lördag :D

  • Sandra Neuman 17/07/2017 11:26am (3 år sen)

   Tack Nina!! Ja hurraaa!! :D

 • Nina Överholm 25/07/2017 2:56pm (3 år sen)

  Varje år sen 30 har jag sett fram emot det där lugnet som du beskriver. Nu har jag dryga fyra år kvar till 40, kanske det är då lugnet infinner sig! :D
  Tack för det mysiga kalaset! Hoppas vi ses igen snart!

  • Sandra Neuman 26/07/2017 11:55am (3 år sen)

   Oj nej, men kanske jag ska lyckas finna lugnet ;) Tack själv! Det var trevligt att ha er på besök! :D

Skriv en kommentar