Lagombackan sevendays header 2

Hjälp en trögstartad bloggare

Skrivet av Sandra Neuman 21.05.2020 | 2 Kommentarer

Hej!

Nu börjar jag på riktigt sakna att skriva blogginlägg, så nu måste jag bara börja någonstans känner jag. Bara skriva utan att tänka, utan att pausa och bara skriva, skriva, skriva (och egentligen inte radera, men nu gjorde jag det iallafall).

Vet ni hur svårt det är att sedan länge vara bloggare och plötsligt bli egenföretagare? 

Tillsammansodlingen skogFloristgaraget kreativ bukett

Det är närmast en identitetskris! Iallafall om bloggens huvudsakliga ämne (blommor, buketter, trädgård och odling) plötsligt också är ens levebröd. Men jag gör väl likadant som jag gjorde när jag sa upp mig och blev egenföretagare -det är bara att slänga sig ut och se hur det blir.

Egentligen borde jag stå ute i garaget nu. Binda några buketter och förbereda inför morgondagen. Men så satte jag mig ner för att ladda telefonen en stund och här sitter jag nu och drar mig för att stiga upp och gå ut igen. Jag tror att jag ska dricka en tekopp så får jag iallafall upp värmen. Jag satt i trädgårdslandet och band ihop en stomme till ett begravningshjärta i kvällssolen. Trots att det var vindstilla, lugnt och inte särskilt kallt, så satt jag kvar lite för länge.

Om ni kunde hjälpa en lite trögstartad bloggare på traven så vore jag hemskt tacksam om ni säger vad jag ska skriva om. Thank you so much!

Kommentarer

 • Muminmamman 22/05/2020 1:34pm (8 månader sen)

  Tutorials! Lär oss grunderna i bukettbinderi och annat sånt som du kan.

  • Sandra Neuman 24/05/2020 9:32pm (8 månader sen)

   Jag noterar din önskan och ska försöka mitt bästa ^^

 • Julia 22/05/2020 3:45pm (8 månader sen)

  Jag vill ha tips på växter/grönsaker man kan odla på balkong och i VÄRME! :D
  Och om du ser några trender i blombranschen i år! Hur kommer blombranschen påverkas av corona? Vad vill folk ha till bröllop?

  • Sandra Neuman 24/05/2020 9:32pm (8 månader sen)

   Jag ska försöka mitt allra bästa för att besvara dina frågor Julia (insert svettig emoiji ;) ).

Skriv en kommentar