Hur jag binder en begravningsbukett.

måndag 24 juli 2017 - 15:00 | 3 Kommentarer

Två veckor semester har jag bakom mig men ändå har jag lyckats binda fem begravningsbuketter och en kistdekoration på vår terrass. Jag tycker att om det oturar sig så att jag inte jobbar när familjemedlemmar behöver mina tjänster så kan jag visst ställa upp iallafall. Och så tycker jag ju om att binda buketter!

En av buketterna passade jag till och med på att filma när jag band den, så kan jag visa er och också se på den själv för att se hur det egentligen ser ut. Jag brukar roa mig med att klocka hur länge det tar, lite för att mäta hur effektiv man är. 15 minuter klockade jag den här på, och jag skulle tro att det är ganska bra.

Kommentarer

 • Kitty

  24.07.2017 17:19 (10 månader sen)

  15 minuter, inte illa! Snygg blev den också! /Kitty


 • Nina Överholm

  25.07.2017 14:47 (10 månader sen)

  Sanna brukade säga att det ska ta 15 minuter, så duktigt där! :D Jag är verkligen inte upp i den hastigheten än. Och så måste jag säga att jag supergillar stilen på dina begravningsbuketter. Så mycket mer levande än standarden.

  • Sandra Neuman

   26.07.2017 11:58 (10 månader sen)

   Oh yes! Jag hade glömt bort hur länge det "ska" ta, men har alltid haft det som mål att uppnå den snabbhet som anses som mest effektiv :P Och jag minns att Owe och/eller Sanna också pratade om att man hittar sin egen stil på hur ens begravningsbuketter ser ut när man hållit på ett tag. Jag har hittat min och hoppas att kunderna också är nöjda med den här som inte är alltför strikt i formerna.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.