Lagombackan sevendays header 2

Take it isin

Skrivet av Sandra Neuman 11.02.2016 | 2 Kommentarer

Det här med snö är inte riktigt min grej. Jag tycker helt enkelt inte om att behöva klä på mig 15000 lager med kläder och sedan leka michelingubbe i kylan. Mina stackars barn har på det viset varit lite utsatta under vintermånaderna och inte fått leka utomhus som barn borde få. Thänx to mommodagis där barnen är de dagar jag jobbar, för mommo hon tar nog ut dem hon!

Nu när snön har smält bort ganska bra och det är milt i luften så är det som att vakna ur en vinterdvala, och det är SÅ skönt att kunna gå ut igen. Speciellt idag var det en otrolig lättnad när Milli sov på terrassen och Leon gått mig på nerverna sedan frukost, att bara få gå ut och njuta.

 

 

Jamen vad gör man utomhus den här tiden på året? Ja jag skulle ju ha kunnat städa upp lite, men det saknas någonstans att lägga skräpet för bortkörning, så den saken får vänta på sig lite. Jag tittade helt enkelt över ägorna lite, konstaterade att vi har swimmingpool i växthuset och att man kunde börja såga ner träden nu. Vi har förresten översvämning i hela köksträdgården, och ironiskt nog bor vi på stans högsta backe... men då heter den förstås också Källbacken.

 

Lenni och jag var överrens så länge vi var ute, men direkt vi kom in i blev det andra bullar. Och det var inga fastlagsbullar direkt.

Kommentarer

 • Kitty 12/02/2016 12:49am (4 år sen)

  Ja nu är det vatten ÖVERALLT!!! I min köksträdgård är det faktiskt inte vatten dock, en av flera positiva saker med att ha den upphöjd! :)
  /Kitty

 • Sofia 13/02/2016 6:43pm (4 år sen)

  Vad gör ni då ni är inne? Är inte heller så förtjust i att vara ute och man blir ju svettig innan man ens kommit ut genom dörren. Speciellt nu med en nyfödd och en 2,5 åring... På dagis får han ju vara ute åtminstone som tur är

  • Sandra Neuman 15/02/2016 1:05pm (4 år sen)

   Oj vi gör nog inte alls något speciellt. Barnen leker på med sitt, Milli springer oftast runt och roar sig själv och leon har börjat tycka om att sitta och klippa och limma. Så har vi ringar i taket i vardagsrummet, och dem tycker de båda två om att hänga i (så det blir lite slagsmål ibland)... annars så är det nog mycket lego och böcker som gäller. :) Jag tycker inte alltid om att sitta på golvet och leka, men då räcker det att jag sitter i samma rum ibland också, så då kan jag läsa eller något sådant.

Skriv en kommentar