Lagombackan sevendays header 2

Jag är bra precis som jag är

Skrivet av Sandra Neuman 31.10.2019 | 2 Kommentarer

Jag har fått ta del av en så oerhört bra föreläsning ikväll. En föreläsning om att bli en hållbar människa som inte tar ut sig själv i förtid, som orkar och int tröttar ut sin hjärna. Det var precis allt som jag behövde få höra just nu och jag fick en sådan boost att jag skulle kunna utföra underverk. Jag känner mig stark, glad och ser optimistiskt framåt. Aldrig har 90 minuter känts så här korta och jag ville att klockan aldrig skulle bli åtta.

mental traning saint paulia

Vilken människa den där Pernilla Nylund på balanserat är! Sån power men ändå på ett ödmjukt sätt fick vi som satt i publiken ta del av ytan av mental träning. Hur viktigt det är att leda sig själv till att må bra, göra sig av med onödig negativitet och tanka sig själv med mentala high fives.

Jag fick så mycket insikt i mitt liv av den här kvällen och jag satt och antecknade flitigt för att kunna gå tillbaka och påminna mig själv om att jag är bra precis som jag är. Jag fattade hur bra det har varit att ha en mamma som hela tiden sagt "he blir no bra!" i alla möjliga situationer. Den frasen har fått mig att bli en bra-sökare som istället för att se det negativa alltid främst ser det som är bra. Min amygdala måste var jätteliten så positiv och optimistisk som jag alltid är.

Mental träning tycker jag att låter bra mycket mer intressant än fysisk träning och det är inte alls omöjligt att jag tar kontakt med Pernilla för att fortsätta med en personlig utveckling. 

Kom ihåg, hur klyschigt det än låter, att du är bra precis som du är!

Kommentarer

  • Mamma 31/10/2019 10:21pm (16 månader sen)

    ❤️

  • Christina 01/11/2019 3:04pm (16 månader sen)

    Åh, det låter ju lovande om Pernilla var duktig att föreläsa. Ska nämligen få höra henne i mitten av november och det ser jag så framemot. :)

Skriv en kommentar