Lagombackan sevendays header 2

Jag stör mig också

Skrivet av Sandra Neuman 23.08.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Det dök upp ett datorhinder i min famn. Tur att det var ett av den lite sötare sorten iallafall. Och varm är hon också den här Skrållan.

 

F8024F0F AF74 4C14 9AA9 39AC6E1074A1

 

Har ni läst Alexandras inlägg om vad hon stör sig på? Jag fann det mycket inspirerande (och underhållande) och just idag stör jag mig på väldigt mycket jag också...

 

För det första, jag är skitförkyld och till följd av det trött, lättretad och så där som man är när näsan kliar, ögonen rinner och huvudet dunkar. Jag ska köpa ingefära idag. Om jag minns.

 

Pga förkylningen hade jag bett Daniel föra barnen till dagis så att jag kunde snooza lite. Men NEJ. Då om någon gång vaknar jag av att blodsockret kanske är lite lågt enligt libren (3.1 mmol/l) och jag måste iallafall stiga upp och mäta i fingret för att kontrollera. Det var inte lågt, bara perfekt (5.6 mmol/l).

 

SN lerkanin

 

Barnen är plötsligt väldigt noga med vilken färg deras jackor är. Milea vill absolut inte ha en svart jacka och Leon vägrar en mörkrosa. Var hittar man en begagnad icke-rosa jacka i storlek 122?

 

Trots att jag har ledig dag idag, och vädret är på myshumör så får jag inte stanna inomhus. Nej jag måste iväg till Jakobstad för besök på diabetesmottagningen och ögonbottenfotografering. Om vi ska se det positiva så var det ju lyckat att få till det på samma dag iallafall.

 

Något krånglar så att jag inte kan streama nyhetsmorgon utan att det börjar lagga. Det finns inget mer störande än laggande internet!

 

Mina glasögon är så, SÅ smutsiga.

 

Varför har gamla hus inga förvaringsutrymmen? Jag stör mig asmycket på att vi ständigt måste försöka förbättra genom att typ dra ut allt ur alla skåp och sedan plocka in i ett mer vettigt system.

 

Jag stör mig på att ingen mat som inte är spagetti med ketchup och stekta korvslantar är ätbart för fem-åringen. Ja gröt duger också. Igår tänkte jag vara snäll och tillreda pasta pomodoro som motvikt mot alla moussaka och zucchinilasagne. Men NEJ, det ska inte vara tomatsås på. Det ska vara KETCHUP.

 

Kommentarer

Skriv en kommentar