Lagombackan sevendays header 2

Jag vill inte vara hemma

Skrivet av Sandra Neuman 14.07.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

"Vaför fo vi heim?"

var det första Milea sa imorse när hon vaknade. Det om något tyder på att vi har haft en superb semesterresa i Pargas. Vi kom hem igårkväll efter att ha haft det roligt i Åbo, ätit pizza i Raumo och kört i många timmar. Att vakna till en sån här värme som vi har haft idag gav oss lite huvudbry. Vi hade nästan helst degat här hemma, men värmen blev olidlig ganska fort.

 

JPEG bild 4DDCE7BD7703 1JPEG bild 4DDCE7BD7703 2

Vi drog till Vexala där vi har en villa, ljumma vindar och svalkande havsvatten. De senaste dagarnas värme i kombination med algblomningen i södra Finland har gett oss bad-abstinens, och nu började det verkligen bli kris.

Undertecknad simmade två gånger, rodde jättejättehårt med Milea i aktern av båten, spanade på vattenskotrarna i monässundet, staplade stenar a'la Carro och åt vi grillat med vårt sällskap. På det viset fick vi ut ännu lite semesterkänsla ur den här allra sista semesterveckan.

Det känns som att den här veckan har varit superlång och gett mer semesterkänsla än de tre andra vekorna tillsammans. Bra vecka med andra ord! En reseberättelse kommer inom kort när jag återfått förmågan att formulera skrifter igen. Hjärnan har också pausat ser ni.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar