Lagombackan sevendays header 2

Loppisfyndat

Skrivet av Sandra Neuman 04.09.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Känslan som infinner sig efter en riktigt bra loppisrunda. Obeskrivlig tillfredställelse och förnöjsamhet. Ni vet. För att inte tala om hur roligt det är att få ta in fynden och börja använda dem som de ska användas.

Jag kom mig aldrig till juthbackamarknaden i år, men så tycker jag också bättre om att få gå i lugn och ro och rota i hyllorna på året-runt-loppisar. Inga överdrivna mängder folk att trängas med och sällan någon man måste stanna och prata med. Bara då kan jag försvinna in i mitt fynd-läge. Så egentligen sörjer jag inte en missad juthbackamarknad med överprissatta prylar. Istället satsade vi på en Vasa-resa med loppisbesök nu i fredags.

 

JPEG image 1A0E8634CE38 1Leon är snart 4 år och åker fortfarande bakåtvänd -trots att han lätt blir åksjuk. Thank God för åksjukearmband!

JPEG image BD390291B420 2Min bror Filip (klicka!!) bor i Vasa med sin fästmö, så att få gott kaffe är inte svårt. Amanda hade en snygg kaktus med blomma.

 

JPEG image BD390291B420 1Fyra fina fynd från Combo-loppiset. Dessutom finns det några glaskburkar, ett par barnbyxor, två tygdockor och en liten väska.

 

Jag befann mig definitivt i mitt fynd-läge vid Combo-loppiset. Inga skivor med barnsånger, inga skor åt Milli, ingen kaffepanna och inte ett endaste regnplagg åt en vuxen. Däremot fanns det hur mycket gamla grejer som helst, och sånt är jag alltid på jakt efter. Vi bor i ett gammalt hus och vill också hålla oss lite till åldern i inredningen.

Av de här fyra grejerna på bilden här ovanför, så var bara en sak överprissatt -den lilla lådan med handtag. Skulle jag inte veta hur bra en sån låda är att ha i köket, så skulle jag aldrig ha betalat 10 € för den. Resten av sakerna hade alldeles lagom priser för att kunna kallas fynd. Till och med han i kassan konstaterade att det var bra priser. Saltkaren är jag speciellt nöjd över. Den här gamla modellen i trä tycker jag att är så fin, och den större är så stor att en vuxen bra kan använda den som pall. Perfekt att ha stickasockor för gäster i.

Loppisarna i Vasa är ganska bra, och alltid fyndar man något. Därför känns det bra att ha en bror att hälsa på med jämna mellanrum, och att ABC vid flygfältet har så bra lekplats att man kan lämna resten av familjen där för att få ensamtid mellan loppishyllorna.

Kommentarer

  • Milla 05/09/2016 11:17am (5 år sen)

    Ja, tänk vad dina fynd hade kostat på Juthbackamarknaden! Då hade du säkerligen fått lägga till många tior. Själv saknar jag favoritloppiset Adam & Eva, där jag också själv haft bord flera gånger och personalen alltid var trevlig. Många fynd man gjort där genom åren, som t ex jättefina babykläder för 0,50 €/st. Så synd att det stängde. ? De som har Combo ska ju öppna ett nytt loppis i deras gamla utrymmen senare i höst, så få se om det blir lika bra. Har bara varit till Combo en gång och då tyckte jag att prisnivån över lag var högre där.

    • Sandra Neuman 05/09/2016 12:45pm (5 år sen)

      Jag fastnade aldrig riktigt för Adam och Eva, men det kan hända att det berodde på att när jag senast var dit så väntade jag Leon, det var varmt och dålig luft där och så var det alldeles för stort för en gravid att orka igenom ;)

Skriv en kommentar