Lagombackan sevendays header 2

När allt stannar

Skrivet av Sandra Neuman 02.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hur tror ni att det känns när en narkoman efter flera timmar äntligen får stillat sitt behov? Jag har ingen aning, men det är de tankarna som dyker upp i mitt huvud sekunden när jag fått skjuta fast en ny libreknapp efter en natt utan.

Stressen släpper och jag är trygg igen. I mål. 

 

Igår kväll när jag insåg att min libreknapp bara skulle vara i funktion två timmar till hittade jag ingen ny någonstans. Att jag letade i alla hyllor, lådor och till och med skåpet i hallen säger ganska mycket om hur bra ordning vi har det. Men nej, ingen gul librelåda någonstans! Oh crap! 

För mig stannar hjärnan när något rutinerat plötsligt bara inte funkar. Hur är det jag gör med en vanlig blodsockermätare nu igen? Jag inser att det kommer bli två hemska dygn fram till materialutdelningen om jag inte lyckas hitta någon som kan låna ut en libreknapp.

Vilken tur att facebook finns, och speciellt tacksam är jag över gruppen för finlandsvenska diabetiker och snälla mänskor som lånar ut en knapp. Jag fick till och med hemleverans! Och då när jag skjuter fast knappen återställs min värld igen. Det blir lugnt och jag kan funka.

 

IMG 6950

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar