Lagombackan sevendays header 2

När trädgårdsnörden shoppar

Skrivet av Sandra Neuman 19.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Gårdagens NÖT-möte-ämne, pioner, var ingenting för mig egentligen. Det fanns flera pioner här när vi flyttade in, men de har liksom mest bara försvunnit i ommöbleringen av trädgården. Poff så är de borta. Nämen ärligt talat så minns jag inte vad det blev av dem. Pioner är inget jag är särskilt förtjust i som sagt. Jag dunstade från mötet efter en timme och prioriterade att hinna hem och träffa min bror som var i stan.

Och som ni kan se så hann jag med den planerade shoppingen.

 

Jag hade kunnat ta med mig många fler buskar hem, men det fick räcka med tre buskar och en klättervildvin för den här gången!. Det här är vad jag kom hem med.

    • Ginnalalönn som ska planteras vid staketet mot gatan (norr)
    • Schersmin (jag minns inte på rak arm vilken av dem det blev, en småblommig iaf.)
    • Körsbärskornell, bara för att det lät så spännande i beskrivningen.
    • Ett fågelbad att hänga upp i något träd. Vi har så många småfåglar här på backen att de behöver ett eget spa.

 

Mina röda fina gummistövlar jag hade förra året hade fått alldeles för många sprickor för att ens kunna klassas som användbara i trädgården, jag tror till och med att de blivit bortslängda. I samma veva bestämde jag mig för att nästa par stövlar fick vara crocs (de är lite mjukare i materialet så jag tror att de inte spricker lika lätt). Då kan man kalla det flow att hitta ett par nästan oanvända crocs-stövlar på en facebookloppis för bara 15€. Mina fötter är glada åt att inte behöva svettas i de fodrade vintergummistövlarna längre.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar