Lagombackan sevendays header 2

När vi ändå pratar om familjefoton

Skrivet av Sandra Neuman 06.09.2016 | 5 Kommentarer

Kategorier:

Vi kom oss aldrig för att ta Milea till en fotograf för 1-årsfotografering, så nu fick det istället bli en familjefotografering med inslag av enskilda foton av barnen.

Så när vi äntligen fick tummen ur så kontaktade jag Marica Öst i Vörå och frågade om hon kunde komma hit till oss och fota. På det här sättet blev det så mycket enklare för oss när vi inte behövde förflytta oss och när jag dessutom gärna ville ha med hönsen på någon bild kändes det som enklaste valet.

familjefotograferingOch vilken fotograf Marica är! Barnen hade haft en dålig dag och framför allt Milli var sur över allting -just den dagen när vi skulle fotas. Hur typiskt är inte det. Men efter en stund i skogen var alla vän med Marica och både sprang, plockade blåbär och lät sig fotograferas. Ska man kunna fota barn så gäller det att vara lite trixig och leka sig till ett förtroende. Det kan definitivt Marica göra.

 

Dessutom tyckte jag att det var lite roligt att vi fick bilderna levererade på en minnessticka i form av en liten kamera.

JPEG image 40B518A54400 1

Ps. Det här är inte ett sponsrat eller på något annat vis ett samarbete. Vi betalade lika mycket som alla andra för fotograferingen, men blev så himla nöjda att jag helt enkelt vill rekommendera vidare.

Kommentarer

 • tidstjuven 06/09/2016 11:47pm (4 år sen)

  Superfina bilder på er alla fyra! :D Marica kan sin sak.

 • Kitty 07/09/2016 2:12pm (4 år sen)

  Jättebra bilder! Duktig är hon, och fina är ni! :)
  /Kitty

 • Milla 07/09/2016 5:08pm (4 år sen)

  Jättefina bilder! Och vad roligt att hon kunde komma hem till er och fota och att t o m hönsen kom med på bild!

 • Marica 08/09/2016 5:00pm (4 år sen)

  Puss! Tack för att jag fick fotografera er!

 • Ann-Sofi 27/09/2016 10:46am (4 år sen)

  Superfina bilder! Vi hade också Marica att fota vår familj och det är nog få som lyckas med att få fyra tvåbenta och fyra fyrbenta att fastna på bild - utan att någon blir på dåligt humör :)

Skriv en kommentar