Lagombackan sevendays header 2

New in

Skrivet av Sandra Neuman 29.08.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 2036

 

Det här är Bibbi 3 år. Jag frågade aldrig vad hon hette där hon bodde tidigare, men nu behövde hon ett nytt hem och ny identitet, så det blev en Bibbi med inspiration från babblarna. Förra veckan fick vi begrava vår kanin Maja 4 år och tyckte att det vore för sorgligt att låta Abbe leva i sin bur med en tom bur bredvid. Vi vet inte vad som hade hänt, men där låg hon en morgon i sin bur. Kaniner kan drabbas av allt möjligt från förkylningar till hjärtattacker, så det är omöjligt att veta.

Bibbi är en dvärgvädur (viltfärgad skulle jag tro), och det är något av en favoritras genom tiderna. Jag hade en dvärgvädur i tonåren också och han var allas favorit, men vann aldrig några fina priser på utställningar. Elliot hette han, och var mer ljusbrun än vad Bibbi är. Elliot var en myskanin, och det verkar Bibbi vara också, en sån där som man bra kunde ha med sig i famnen på kvällen.

kaniner 2kaniner 1Här är ett urval av mina tonårsvänner; kaninerna. Det är Elliot, Carmen, Paprika, Bueno, Ida med sin unge Fiona, och Mio. Carmen och Mio är de som fått bäst placeringar på utställningarna.

 

utstallning2Utställning någonstans.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar