Off to Fjällbacka

fredag 6 juli 2018 - 08:00 | 0 Kommentarer

Här kommer ett boktips för den som ännu inte har läst Camilla Läckbergs nyaste, 'Häxan'.

Läs den! 

Jag har aldrig varit så uppslukad av en bok förut och märkte att jag saknade fortsättningen i storyn när jag till exempel jobbade. Till en början hade jag svårt att hålla reda på vem som var vem i de parallella berättelserna, men efter ett par hundra sidor lärde jag känna karaktärerna och kunde lättare skilja dem från varandra.

Det händer något i boken precis hela tiden och det har varit mycket svårt att låta bli att läsa varje lediga stund. Till och med på lunchpauserna har jag tagit mig an ett kapitel eller ett par sidor beroende på kundströmmarna och kapitellängden.

 

JPEG bild 3CB1EB8B4A96 1JPEG bild 3CB1EB8B4A96 2

 

I tisdags hade jag tänkt göra en EFIT (ett foto i timmen), men mot kvällen insåg jag att jag hade med boken på hälften av bilderna. Den är bra alltså! Många otippade vändningar och avslöjanden, lite kärlek, flyktingfrågor, mobbing, mordutredningar och så vidare.

Nu får jag checka av en andra bok av 10 i Fjällbacka-serien. Änglamakerskan och Häxan. Min nästa blir ett hopp bakåt till Predikanten eftersom jag hittade den på missions-loppis härom dagen.

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar