Lagombackan sevendays header 2

Oj nej!

Skrivet av Sandra Neuman 05.10.2016 | 1 Kommentarer

Taggar:

JPEG image FE18A75FAB95 1

Nu kom den där dagen som vi alla med barn upplever förr eller senare. Dagen när det blir alldeles för tyst i vardagsrummet och man hittar sitt äldre barn med sin lilla sax i handen och det yngre med lösa hårtussar. Det är sån där situation som man inte ens blir förvånad över... Det är nästan så att det borde varnas om det här på rådgivningen redan när man är gravid.

-" Ja så vet du väl att det kommer att komma en dag när det äldre syskonet klipper håret på det yngre?"

 

Men vi har tur. Milli har fina lockar i sitt hår, och av egen erfarenhet vet jag att det inte syns fastän håret är lite ojämnt och dåligt klippt. För säkerhets skull ska vi ändå ha mommo att jämna upp så frisyren iallafall ser symmetrisk ut.

Kommentarer

 • Milla 06/10/2016 10:54am (4 år sen)

  Och det brukar ofta hända just före dagisfotografering, har jag hört av flera stycken... Då blir man ju så där lagom glad!? Själv hade jag inga syskon att klippa håret på, men gick istället loss med saxen på alla mina dockor och Barbien, så de såg för bedrövliga ut med stubbat hår...?

  • Sandra Neuman 06/10/2016 8:56pm (4 år sen)

   Håhhå! Ja det skulle inte förvåna mig om det är en sån sak som händer kvällen före en fotografering :P På tal om det så minns jag att jag strax före skolfoto i fyran fick kaninklösor rakt över hela ena kinden. ;D

   • Milla 07/10/2016 1:54pm (4 år sen)

    Oj nej, inte så lyckat det heller! Ungefär som på sexan när min ena kanin bet mig mellan näsan och överläppen strax före skolfotograferingen så jag hade ett mindre vackert sår/ärr där...

Skriv en kommentar