Lagombackan sevendays header 2

Precis som på Strömsö!

Skrivet av Sandra Neuman 16.03.2017 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Jag har aldrig riktigt haft den där längtan efter att få uppleva strömsö-villan i verkligheten, men nu när jag har gjort det så skulle jag bara vilja tillbaka och strosa runt några timmar till för att hinna se alla detaljerna en gång till.

Det var först när jag gick ett lugnt varv på en loppis i Vasa igår som det gick upp för mig att jag på riktigt skulle vara med i Strömsö. TV! Senast jag var med i TV var kanske när jag ställde upp som luciakandidat och lokal-tv intervjuade oss. Och Strömsö till mera, alla kreativa själars inspirationsprogram nummer ett. Redan i bilen på väg mot Vasa fastnade jag i någon slags kreativ tankeprocess om hur mina höns skulle bo i en husvagn och jag skulle få mer odlingsyta där hönshagen finns. Det är en idé som jag definitivt ska ägna mer tid åt.

Back to Strömsö.

stromso 2

Här ser ni två glada sevendays-bloggare (jag till vänster och Nina till höger) ute på en kreativ påskpysselkväll tillsammans med två andra bloggare; Sandra och Victoria och förstås Strömsös egna Lee. Programmet där vi är med sänds söndagen den 9 april klockan 17:25.

Tanken var en kreativ samvaro där vi samtidigt som vi pratar pysslar på med våra respektive hantverk. Vi har själva fått välja vad vi ville göra under kvällen och för min del föll det sig naturligt att ta naturmaterial och blommor i händerna. En närmare beskrivning av utförandet kommer i samband med att programmet sänds.

stromso 3stromso 1Allt var så fint överallt och speciellt installationen med lampskärmar fastnade jag för. Hela kvällen var en sann upplevelse och fastän jag var riktigt trött när jag körde hem, så var jag, och är fortfarande bara jättejätteglad över att ha fått vara med om det här. Stort TACK till Strömsögänget!

 

Kommentarer

 • Milla 16/03/2017 4:28pm (3 år sen)

  Vad kul, ser fram emot att se programmet! Och extra roligt för att jag hade tipsat om just Victoria! ?

 • Kitty 17/03/2017 9:51pm (3 år sen)

  Ska bli roligt att se vad ni gjorde och hur ni hade det. Ni har ju alla fyra lite olika intressen, så det ska bli riktigt intressant.
  Så fort jag såg era instagrams fick jag en så stor längtan tillbaka dit! Det var så kul att få vara med, vill igen! :)
  /Kitty

 • Elin Skagersten-Ström 20/03/2017 4:24pm (3 år sen)

  Tack för dom fina orden Sandra! Det var så roligt att du ville komma och vilka fina grejer ni alla hade gjort, jag är helt till mig fast jag inte kunde vara med :)!

Skriv en kommentar