Lagombackan sevendays header 2

Rädslan kommer om natten

Skrivet av Sandra Neuman 27.09.2018 | 1 Kommentarer

Jag ligger i vår renbäddade säng och tittar på Milea som ligger bredvid. Blåsten sliter i plåttaket. Det var det som väckte henne. Jag var likadan när jag var liten. Lättskrämd. Rädd för mörker. Rädd för åska. Rädd för blåsten. Rädd för allt.

 

SN Händer Barn Föräldrar

 
Här är hon trygg, det märks. Hon kryper lite närmare och ligger med nästippen mot min. Ibland tittar hon upp och ler sitt allra finaste leende. Magin bryts när gosedjuret lämnat kvar i hennes säng, men jag lovar att jag kan vara hennes gosedjur. Den dealen godtas och sedan tar det inte länge innan hon sover på nytt.

 

SN Leon Milea Syskon

Mileas storebror Leon sover mycket djupt på natten och vaknar sällan. Omöjlig att väcka ens för ett pottbesök. En sån typ som jag själv avundades när jag var liten. De där som somnade genast och sov gott hela natten.

Det är fint att jag kan ge mina barn den där tryggheten. Vi kan sova alla fyra på våra 160 centimeter om det behövs, bara alla är trygga. I vårt hem ska ingen behöva vara rädd för natten och mörkret.

 

Kommentarer

  • Jessica 28/09/2018 1:08pm (2 år sen)

    Åh, va härligt inlägg! <3 Här är det också dottern som är lättväckt och behövt mycket trygghet nattetid medan sonen också kan sova genom trumpeter och fanfarer... :)

    • Sandra Neuman 28/09/2018 4:49pm (2 år sen)

      Tack <3

Skriv en kommentar