Lagombackan sevendays header 2

Jag gjorde rätt val!

Skrivet av Sandra Neuman 29.02.2016 | 1 Kommentarer

Det där att fälla de stora och frodiga träden som omringade gården och gav den där mysiga lummigheten var verkligen inget lätt beslut. Jag gillar ju den där gröna djungeln och strävar hela tiden efter väggar och tak i min trädgård. Speciellt nu det här senaste träden vi fällde så kändes aningen tungt att ta bort, för de gav så mycket.

 

Men. Idag när solen skiner och jag har tankarna helt på frågan var det nya tunnelväxthuset ska placeras, så ser jag att vi har gjort helt rätt val. Solens strålar tar sig galant genom träden och köksträdgården kommer att bada i solljus senare i vår. Träddungen på granntomten lär ska gallras ur lite också, så då när det bara är tallarna kvar blir det lagom skuggigt.

 

När jag tog på mig mina crocs och gick ut för att fota den här bilden kom en transportbil körandes här på gatan. Den transportbilen kom med ett paket innehållandes det nya tunnelväxthuset. Nu kan jag på allvar fundera på placeringen och ganska snart sätta upp tunneln för att kunna starta en varmbänk i en mer skyddad miljö.

Vad en varmbänk är måste jag gå djupare in på vid ett annat tillfälle, när barnen inte håller på att slå ihjäl varandra bakom mig.

Kommentarer

  • Kitty 29/02/2016 5:22pm (4 år sen)

    Vilket snyggt solinsläpp på bilden!
    Vilken tajming att paketet kom när du var ute och hade det i dina tankar!
    /Kitty

Skriv en kommentar