Lagombackan sevendays header 2

Renoveringsfnatt

Skrivet av Sandra Neuman 20.09.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

En kväll för några veckor sedan fick min impulsivitet fnatt och jag deklarerade att Daniel får göra kvällsmat så målar jag den här väggen i tamburen. Jag hade bara en liten pensel att måla med (en impulsiv mänska borde alltid ha ett lager med användbara målargrejer i skåpet) och det kändes som att det här var en för övermäktigt stor yta att få jämn utan roller. Därför valde jag istället att göra det medvetet ojämnt.

 

IMG 6372

 

Det här är sann "vi tager vad vi haver"-renovering. Färgen skulle jag från början måla växthuset med, men då hann Daniel lägga på plasten innan jag kom så långt. Sedan tänkte jag att hönshuset får bli grönt, men det var innan jag fick idén om en skogsgrön vägg i tamburen.

Skåpet har hängt med i några år och fungerat som både tallriksskåp, linneskåp, klädskåp, förvaringsskåp för både ljus, leksaker, datorer och stereo och så vidare. De svarta bredvid är sängbord från Ikeas Malm-serie. Lådorna är perfekta för vantar, mössor och stickasockor åt två små barn och dessutom går de utmärkt att sitta på.

 

IMG 6373

 

Hur resten av tamburen ser ut får tills vidare vara osagt. Jag väntar på att dahlskog.fi ska ta sig hit och hjälpa sin stackars syster att få resten av väggarna och taket tillsnyggat efter att vi rev det lilla vindfånget för 3 år sedan... 

Kommentarer

  • Hanna Stigzelius 20/09/2018 9:21pm (2 år sen)

    Så fint med grönt! Och med kvistar, solrosor och fjärilar är det ju nästan som ni fått med skogen in :)

    • Sandra Neuman 21/09/2018 12:10pm (2 år sen)

      Jag hade planerat att ta in unga björkstammar också (de där vit/gula) me nde får vänta ännu en stund tills jag riktit bestämt mig hur jag ska få dem att passa in utan att bli för mycket :)

Skriv en kommentar