Lagombackan sevendays header 2

Sevendays AW

Skrivet av Sandra Neuman 18.11.2020 | 0 Kommentarer

En AW är väl tänkt som en sammankomst efter arbetsdagens slut. Men så kan det vara någon egenföretagare i Nykarleby som har mycket att göra och tar tillfället i akt att klippa granris och binda en krans under det virtuella mötet.

Floristgaraget sevendaysawFloristgaraget AW krans

Så var fallet igår när ett par av sevendays bloggare slöt upp online för en after work. 2 befann sig i Amerika och hade knappt börjat sin arbetsdag. En har ett dygnet-runt-jobb med liten bebis... och så jag som fortfarande jobbade den n:te timmen för dagen. Men det är bara oviktiga detaljer om vilken tid på dagen eller vilket jobb man har. Huvudsaken vi fick råkas en stund.

Det blev, av naturliga skäl, ingen sommarfest med sevendays i år. Festen brukar vara en av höjdpunkterna på året för min del, och gemenskapen med andra bloggare är en av orsakerna till att jag valt sevendays som mitt hem för skrivandet. På ett sätt blev en virtuell träff nästan snäppet bättre (minus maten som alltid är lika god på festerna) när man såg alla deltagare på ett annat sätt än vid ett långbord. Man ser alla på sin skärm, och hör alla deltagare. Väntar på sin muntur och får prata till punkt.

Bara som ett tips från en social människa ut i sociala medier. Ordna egna meetings online med vänner, släktingar eller kollegor. Det blir riktigt personligt också när var och en är på hemmaplan.

Med det sagt ska jag gå ut i mitt garage och fortsätta binda granriskransar. Ha en fin dag!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar