Snygg mat!

torsdag 11 januari 2018 - 09:40 | 0 Kommentarer

På tal om artikeln om glutenfritt bröd som finns här på sevendays just nu. Igår bakade jag det finaste LCHF-brödet ever! Det är samma recept som jullimpan, men man lämnar helt enkelt bara bort julkryddorna för att få en renare smak. Det är sannolikt min nya, kortare brödform som gör att limpan blev så hög och fin, men eventuellt gjorde det gott åt smeten att vispa de 8 äggen lite fluffigare innan resten av ingredienserna vispades i. För att göra det lite extra satte jag sesamfrön som topping, och det blev på riktigt det finaste brödet jag sett. Orginalreceptet är "Sannas LCHF-limpa" från lchfarkivet.se

JPEG bild 01DABF451E99 1JPEG bild 01DABF451E99 3

Om jag ska orka med det här att baka eget bröd (utan kolhydrater i) så måste det vara ett sånt bröd att det bara är att vispa ihop och slänga i en form. Och det här är verkligen DET brödet. The bröd.

Taggar:

Kategorier:

°Hushållning

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.