Lagombackan sevendays header 2

Success!

Skrivet av Sandra Neuman 19.07.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag har min dag varit av det lite ovanligare slaget. Det har varit mycket mindre gnäll från barnen (högst troligen eftersom jag mutade dem med att de fick spela om de drack när jag sa till) och jag som följd till det har känt mig mer pigg och glad. Som nästa punkt i kedjan har jag kokat lingondricka, lagat isté, diskat och tillverkat en veganvänlig glass åt min svägerska.

Nu kan ni stänga munnen. Okej nä, för dig som läser är det kanske inte så märkvärdigt allt detta, men för mig som har lite svårt med orken, temperamentet och att få saker gjorda så är det ganska stort.

 

Med anledning av min födelsedag kom mina bröder och svägerska hit ikväll. Vi åt glass med bär, drack de kyliga dryckerna från tidigare på dagen och avslutade med lite super mario bros. Före de begav sig hemåt fick de gå löst i köksträdgården och det var då som min ena bror sa något som gjorde mig innerligt lycklig. 

"He e som ti ga i fammos å faffas trädgårdslandi"

JPEG bild 1A54F2417222 1JPEG bild 1A54F2417222 2JPEG bild 1A54F2417222 3

 

Det har under alla mina aktiva trädgårdsår varit min målbild, att få återuppleva min fammo och faffas grönskande trädgårdsland med extra allt. Nu är jag på ett sätt i mål och kan vara nöjd, och det är då när man känner den känslan som man kan njuta ordentligt och fortsätta framåt i en mer behaglig takt.

Tack vare Filip eller Jonatan (jag minns inte vem av dem som sa det) blev jag plötsligt fulladdad och hittade mig själv krypandes på alla fyra mellan odlingslådorna och rensade bort allt ogräs som frodats sedan maj. När jag egentligen skulle vattna. Tillsammans med Karolina, Daniela och deras superbra podcast gick både ogräsrensningen och vattningen som en dans! 

Det är succé!

 

JPEG bild 1A54F2417222 4Min fina sommarbrudslöja

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar